Om oss

Bergen Maskin & Asfalt AS

Bergen Maskin & Asfalt AS

Bergen Maskin & Asfalt AS er et selskap som er lokalisert i storebotn næringspark på Askøy 10min fra Bergen.

Bergen Maskin & Asfalt AS er en entreprenørbedrift med hovedfokus på Asfaltering. Vi har 2 avdelinger BMT ASFALT som utfører alt innen asfalteringsarbeid og Bergen Maskin & Asfalt som utfører gravearbeider og vintervedlikehold. Vi er en totalleverandør med egen maskinpark. Slik at du som kunde skal kunne forholde deg til en leverandør.

Vi har opparbeidet oss et godt renome og ønsker å være markedsleder både på kvalitet og service. Vi er stolte over våre ansatte, utstyret vårt og kundene våre. Vi er opptatt av at alle våre ansatte, kunder og samfunnet rundt oss skal oppleve at vi leverer tjenester og produkter på en sikker og effektiv måte. Vi arbeider målrettet for at den daglige arbeidsutførelse skal være preget av vår visjon og våre verdier.

Vi er opptatt av

Helse, miljø og sikkerhet

Vi i Bergen Maskin & Asfalt AS er stolte over våre ansatte, utstyret vårt og kundene våre. Vi er opptatt av at alle våre ansatte, kunder og samfunnet rundt oss skal oppleve at vi leverer tjenester og produkter på en sikker og effektiv måte. Vi arbeider målrettet for at den daglige arbeidsutførelse skal være preget av vår visjon og våre verdier. Vi har satt oss høye mål for kvalitet og HMS.

Vår visjon er å ha et arbeidsmiljø som fremmer trivsel og helse, dette er avgjørende for at bedriften skal kunne nå sine mål. Vi praktiserar at God HMS -etikk og -adferd gir god økonomi, trivsel og kvalitet. – Målet vårt er null skader på personer. – Vern om det ytre miljø skal alltid ivaretas. – Være en lagspiller og fremme en trivelig arbeidsplass. – Erkjenne viktigheten av HMS arbeid også prioritere dette ved alt arbeid – Raportering av alle Uønskede Hendelser i bedriften RUH for at vi skal kunne lære av våre feil – Utføre sikker Jobb Analyse SJA før ukjente arbeidsoppgaver igangsettes. – Kvalitet på utførende arbeid i alle ledd Vi mener at gjennom noen nøkkelpunkt vil vi nå våre mål: Med kompetanse vil vi kunne planlegge og da også levere kvalitet på en sikker og strukturert måte gjennom godt sammarbeid med folkene rundt oss.

Ring oss

Send e-post